Global Yoga på bryggan i Grebbestad

Välkommen på Global yoga i Grebbestad på bryggan utanför  Nautopp kajakcenter Grebbestad. Här här du möjlighet att starta dagen med en skön yogaflow klass i morgonsolen på bryggan om vädret tillåter - annars är vi i sjöboden intill. Yogaklasserna är extra bra för kajakpaddlare men alla kan vara med.

Klasserna som erbjuds är antingen" Global Yoga Magic for Sea Kayakers" eller "Global Yoga Strong Flow for Sea Kayakers." 
Yoga formen är Global yoga som är yoga för 2000 talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner och avslappning. Det är en dynamisk yogaform där positionerna flätas in i varandra till ett skönt flöde till lugn musik som hjälper dig djupare in i nuet.

För vem?

Alla kan vara med som är nyfiken på yoga men passar även dig som har tidigare erfarenhet av yoga. Vi jobbar med närvaro genom andetaget och utmanar balansen och fysiken samtidigt som vi varvar ner i sinnet. 
Yogan passar perfekt som komplement för dig som håller på med andra sporter så som kajakpaddling, MTB, skidåkning, löpning mm.
Både killar och tjejer är välkomna - vi blir en oftast en blandad grupp.

Ingår:

I priset ingår:
- Lån av Yogamatta ( egen matta går bra att ta med)
- Props ( klossar+ bälte)
- Filt till avslappningen
- Te/kaffe före och efter

Pris: 200:- / person/ gång eller köp klippkort.

Datum 2018:

Lördagar 08.30 - 09.30: 7. Juli*, 14, Juli**,  21 Juli*, 28, Juli**, 

* Global Yoga for Sea Kayakers

** Global Yoga  Strong Flow for Sea Kayakers

               

Plats:

Yoga sker på bryggan utanför Nautopp Kajakcenter Grebbestad. Vid regn är vi i sjöboden.

Kan bokas online fram till 24 timmar innan - ingen drop in!