Jag som driver "YogaFlow & äventyr" heter Kathrine Olufsen.  Jag äger och driver även Nautopp Kajakcenter Grebbestad där YogaFlow håller till. Jag kom själv i kontakt med yoga för ungefär 6 år sedan då jag pådragit mig en del muskulära obalanser efter år av kajapaddling, skidåkning och hög arbetsbelastning. Yogan har sedan dess varit något väldigt betydelsefullt för mig både fysisk och mentalt och jag har själv upplevt vilka fantastiska saker det innebär att vandra yogan's väg.

Min andra stora passion är äventyr och friluftsliv och jag har haft förmån att få jobba med och utbilda mig inom ämnet de senaste 20 åren. Främst är det havskajakpaddling och alla typer av skidåkning som jag lägger mycket tid på. I tonåren blev det även mycket hästrygg.

Mina yogaklasser inspireras gärna av hav, fjäll och natur ibland med anknytning till en specifik aktivitet - t. ex kajakpaddling eller skidåkning. Det er samtidigt viktigt att yogan leder till inre ro samtidigt som vi utmanas lagom fysiskt. Jag har jobbat många år som skidlärare i Sälen och Åre och som kajakguide på havet i Bohuslän samt drivit eget företag i 12 år. Jag brinner för att dela med mig av yoga och äventyr i en magisk kombination.

Jag hoppas, att du kommer lite närmare dig själv på mina yogaklasser, blir lika förtjust i äventyr som jag och hittar ditt flow på mattan såväl som i livet utanför.

Kathrine's kvalifikationer:

- Certifierad Global Yoga lärare 100 timmar- Åre

- Ca 100 timer av "Virya yoga lärarutbildningen- Nordiska yoga institutet Josefine Selander.

Övriga kvalifikationer:
- BCU 3 star personal performance award (seakayak) 
- BCU 4 star leader aspirant ( sea kayak)
- ACA coastal kayak instructor level 3
- ACA coastal kayak day trip leader level 3
- ACA SUP instructor level 2
-Wilderness Medicine institute of Nols i Wilderness first aid.
- FRT ( Friluftsteknik och Ledarskap - 1 årig outdoor utbildning)
- SCOTT: Swedish College of Travel and Tourism - svenska turism och skidlärarutbildningen 1,5 år.

- Div lavinutbildningar/kurser

Namaste!

Kathrine

  • Instagram - Black Circle