YogaFlow & äventyr

YogaFlow & äventyr har visionen att ge fler människor möjlighet att komma i kontakt med yoga och äventyr i storslagen natur oftast i retreatform där vi spenderar fler dagar tillsammans för att uppnå avslappning och ett avbrott från vardagen. "YogaFlow & Äventyr" vill dela med sig av de magiska saker yoga och naturupplevelser kan göra för både kropp och knopp.  Vi guidar dig till att upptäcka din egen personliga upplevelse av flow och harmoni oavsett om du befinner dig på matten eller i naturen. Naturen har en läkande effekt på oss, vi kommer till ro och känner en stark närvaro när vi vistas på vackra platser eller utmanas av äventyrliga saker och dessutom kombinerar detta med yoga.  Våra ledord är flow, harmoni och professionalism i yogan vi erbjuder.

YogaFlow & äventyr erbjuder en oas av lugn och harmoni i hjärtat av Grebbestad och är en del av Nautopp Kajakcenter Grebbestad som ligger i småbåtshamnen mitt i centrum. Rätt utanför husknuten finns en fantastisk skärgård med många fina skatter året runt. Yoga studio är något annorlunda eftersom det är en sjöbod som är byggt på havet med plats till ca 12 personer.  Miljön är rustik och havets vågor hörs under golvbrädorna. 

 

 

 

Äventyren

YogaFlow & äventyr erbjuder med jämna mellanrum spännande retreats och aktiviter med yoga och äventyr i centrum som skapar en magisk helhetsupplevelse. Främst sker våra äventyr vid havet men kan lika gärna ske i bergen.

Ledorden för våra äventyr är säkerhet, professionellt och personligt. Vi är utbildade inom äventyrsturism och yoga och har många års erfarenhet av att leda grupper i naturen. Vi samarbetar även med duktiga och professionella aktörer så tveka inte att höra av dig om du har ett speciellt äventyr du drömmer om eller vill samarbeta med oss. Vi färdas i små gruppen för bra gruppdynamik och minsta inverkan på naturen.