"Yoga Magic for Sea Kayakers"

Välkommen till yoga speciellt utvecklat för kajakpaddlare. Vi fokuserar på de fysiska obalanser som vi kajakpaddlare bygger upp när vi paddlar mycket - och sitter mycket! Denna klass passar dig som också söker mental avslappning och nivån passar även dig som är ny inom yogan. Med regelbuden yoga blir du en både smidigare och starkare paddlare vilket du kan dra nytta av både i (eskimå) rollen samt i vår tekniska paddling. Regelbunden yoga ökar vårt mentala fokus och närvaro på land såväl som på vattent därför nuddar vi även på meditation och andningsövningar.
Yoga formen är Global yoga som är yoga för 2000 talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner och avslappning. Det är en dynamisk yogaform där positionerna flätas in i varandra till ett skönt flöde till lugn musik ackompanjerat till vågornas skvalp under oss. 
Vi yogar i sjöboden på Nautopp Kajakcenter Grebbestad så passa på att ta en kajaktur under dagen innan du går i land på bryggan hos oss eller varför inte boka dig på de populära "Boat Handling Sunday" kurser som går före yogan samma söndagar.

 

Ingår

I priset ingår:
- Global yoga speciellt anpassat för kajakpaddlare i sjöboden på Nautopp kajakcenter Grebbestad.
- Yoga matta ( du är välkommen att ta med egen matta också)
- Filt
- Te/ kaffe innan och efter yogan

Datum 2019:

Just nu inga inplanerade datum för denna klass. Hör gärna av er om ni är en grupp som vill boka ett eget datum. Klassen erbjuda oftas i samband med events på Nautopp Kajakcenter Grebbestad.

 

Pris:200,-/ person / gång

Boka online fram till 24 timmar innan - ingen drop in!