Yoga retreat " Pure Nature"

Yoga retreat " Pure Nature"

Det handlar om naturen i sin renaste form. Varma klippor och ett salt hav. Kajakpaddling och yoga. Att leva några dagar tätt intill naturen. Att koppla av och logga ut! 

Vi tillbringar 3 dagar i Grebbestad och Fjällbacka's skärgård - ett sant paradis. Vi paddlar i det klara vattnet, yogar på klipporna i solnedgången och sover i tält för att komma nära naturen. Vi njuter av god mat och myser runt lägerelden på kvällen som bjuder in till samtal och lugn. Kanske njuter du även av ett morgon dopp. Vi samlas i vårt samlingstält (en Tentipi)  och äter frukost och middag tillsammans efter yogan och suger in stillheten eller vågornas monotona ljud.

På dagarna paddlar vi kajak och tittar närmare på havsfåglar, naturen, klipporna, fina små stränder och kulturen i skärgården. 

Ingår:

- 3 dagars guidad kajatur i Bohuslän med start i Grebbestad

- Lån av fullt utrustad havskajak inkl flytväst, paddel, kapell pump och karta

- Lån av paddelkläder och skor

- Inkvartering i kvalitetstält från Hilleberg eller Fjällräven ( som utgångspunkt delar du tält med en person av samma kön)

- Lån av liggunderlag, gasolkök, påsar till färskvatten, matkåsa och bestick

- 2 x kvällsyoga 

- 1 x morgon yoga

 -All mat från lunch dag 1 till lunch dag 3 

- Lån av yogamatta

- Vi skickar en packlista med rekommendationer inför turen

Ingår ej:

Sovsäck och personliga tillhörigheter för tid i naturen.

Tidigare erfarenhet av yoga och kajakpaddling?

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga för att vara med på retreaten - vi möter dig där du är och ger alternativ till positionerna. Yogan är oftast flow klasser där vi flödar igenom en klass i takt med andetaget. Vid dåligt väder stannar vi i samlingstältet och fokuserar mer på meditation och yin yoga som mest är sittande eller liggande positioner.

Du behöver inte heller ha tidigare erfarenhet av kajakpaddling för att följa med på retreaten men observera om du är nybörjare och vi värderar att det kommer blåsa lite mer kommer du att paddla en dubbelkajak med en annan deltagare. Har du tidigare erfarenhet av paddling är utgångspunktet att du paddlar en enmanskajak. Turen anpassas alltid efter rådande väder och deltagarna. Säkerhet är prio 1 och jämt tempo vinner alla på.

Maten:

Mat under retreaten ingår men snacks och mellanmål står du själv för. Maten tillagas av vår assisterande guide. Vi tar självklart hänsyn till allergier om du hör av dig i god tid innan turen - helst i samband med bokning. Vi använder ekologiska råvaror i den mån vi kan och maten är laktosfri. Glutenfria alternativ finns! Det kan bli kött en och annan kväll men säg till om du är vegetarian.

Pris pr person:

4500,-SEK

Det krävs min 5 personer för att vi kan genomföra turen. Max på turen är 8-10 personer. 

Dina guider:

Dina guider på retreaten är Kathrine Olufsen - kajakguide och instruktör som även driver Nautopp Kajakcenter Grebbestad. Kathrine är även utbildad yogalärare. Vår assisterande guide som även lagar maten är en av de duktiga guider som jobbar på Nautopp Kajakcenter Grebbestad.

Datum 2020:

Inga fasta datum 2020 än men du är välkommen med din intresseanmälan och önskemål om datum eller om ni är en grupp på minst 5 personer. 

 

YogaFlow & äventyr

( en del av Nautopp Kajakcenter Grebbestad)

Småbåtshamnen, Svinnässidan

45772 Grebbestad, Sverige

Mobil: 0732 63 25 63

Email

info@yogaflowaventyr.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon